Wie ben ik

Mijn naam is Christianne Wilmink. Met Herzien breng ik beweging en groei. Omdat ik geen groter geluk ken dan te leren, te ontwikkelen, dichter bij mijzelf te komen. Mijn talent in te zetten om kracht vrij te maken. Zodat mensen tot bloei komen en er in organisaties écht samengewerkt wordt, met plezier, efficiency en innovatiekracht.

Mijn uitvalsbasis is Delft, waar ik met man en dochters woon. Ik ben geboren en getogen in Middelburg. Opgegroeid met waardering voor rust en ruimte. Met respect voor anderen. Nuchter, vanuit de insteek dat je woorden gebruikt om iets ‘zinnigs’ te zeggen. Zo heb ik aanvankelijk goed leren luisteren en kijken. En gevoel ontwikkeld voor verhouding, sfeer, kleur en geluid. Eigenschappen die mij in coaching en training van pas komen.

Opgeleid als architect heb ik een aantal jaren letterlijk gebouwd. Ontwerpen, analyseren, structureren. In retail, interieur, renovatie en scholenbouw. Vervolgens ben ik van profit naar non-profit gegaan, van opdrachtnemen naar opdrachtgeven. Als leidinggevende heb ik ruim tien jaar met verschillende teams gewerkt. Gebouwd aan samenwerking, dienstverlening en kwaliteit, gericht op resultaat.

Ik ben geboeid door wat mensen drijft, én wat ze tegenhoudt. Op individueel niveau, en op grotere schaal binnen organisaties. Ik leerde dat verandering geen regelgeving maar energie nodig heeft. En dat die energie verborgen ligt in verlangen.

Vanuit die insteek ben ik opgeleid aan de Coaching Academy International. Prachtige, geaccrediteerde leergangen waarin ik heb leren coachen met ‘lege handen’. Want bij uniciteit passen geen modellen, geen schematische indelingen; elk mens verdient een eigen benadering.

Ook zelf blijf ik de ontwikkeling zoeken. Opleidingen op gebied van Systemisch Werk, Karakterstructuren, Jung’s onbewuste, lichaamswerk en overdracht kleuren mijn aanpak verder in.

In Herzien komt voor mij alles samen. Ruim 20 jaar werkervaring in ontwerp, bouw en onderhoud van gebouwde omgeving én de daarbij betrokken organisaties. Leidinggevende bij zowel opdrachtgevers als dienstverlenende partijen. Mijn fascinatie voor verhouding, voor samen-werken en de interactie met de ander die bepaalt of er écht iets kan ontstaan. Mijn uitwerking op de ander én dat wat de ander bij mij raakt; de kracht van reflectie en de energie die stroomt wanneer oud naar nieuw getransformeerd kan worden.

In gesprek gaan, vóóruit kijken, denken vanuit wat wél kan, gebruikmaken van kwaliteiten, veranderen van binnenuit, dat is mijn missie. En dat doe ik met hoofd en hart, met verstand en gevoel. Vanuit wederzijdse erkenning, in vertrouwen, creatief en met plezier.

Bekijk mijn profiel op LinkedIn

'Als je eenmaal hebt leren reflecteren sta je nooit meer stil!'